Alles wat je moet weten over silopanelen, trechters en cellendekken

Heb je nog vragen over je silopaneel, trechter of cellendek voordat je tot een definitieve bestelling overgaat? Neem dan eerst een kijkje op deze FAQ-pagina. Hieronder hebben we de meest courante vragen en bijhorende antwoorden gestockeerd. Wie weet, vind je hier het antwoord just in time.

Ons product
Waarom zou ik kiezen voor een vierkante of rechthoekige silo?

Voor de opslag van droge bulk denkt men in eerste instantie vaak aan een ronde silo. Wellicht heeft de vlotte doorstroming daar iets mee te maken. Nochtans is een vierkante of rechthoekige silo een volwaardig alternatief. Dankzij de vierkante of rechthoekige ruimte gaat er geen kostbare oppervlakte verloren. Door het modulaire systeem werken we nauwkeurig en sparen we plaats uit. Vierkante silo’s van Silbloxx zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte. Onze vierkante silo’s delen hun zijwanden en bevatten 27% meer opslag op dezelfde oppervlakte in vergelijking met ronde silo’s, waardoor uw ecologische voetafdruk kleiner is.

Zijn silo’s gemakkelijk te transporteren?

Onze manier van transport is zodanig ingenieus dat een vrachtwagen of container optimaal wordt gevuld. Door middel van compacte kits reken je af met de torenhoge transportkosten.

Kan Silbloxx een silo leveren voor mijn specifieke industrie?

We produceren silosystemen voor heel uiteenlopende industrieën zoals de voedingsindustrie, koffie- of cacao-industrie, dierenvoeding, landbouw, brouwerijen, kunststoffen en andere industrieën, zoals de chemische sector.

Eigenlijk wil ik een silo laten bouwen binnenin een bestaand gebouw. Is dat ook mogelijk?

Jazeker. De silo’s van Silbloxx kunnen perfect geïntegreerd worden in een bestaand gebouw dankzij ons modulair systeem.

Ik wil graag een silo laten bouwen in Ecuador. Is dat mogelijk?

Silbloxx levert aan gebruikers over de hele wereld. Vertel ons gerust wanneer de je de levering precies verwacht. Dan beginnen wij alvast met de voorbereiding.

Kunnen Silbloxx silo’s hergebruikt worden?

Onze silo’s zijn recycleerbaar in de breedste zin van het woord. Eigenlijk groeien ze mee met jouw opslagbehoefte. Tijdens de uitbreiding van je huidige installatie, kunnen de oude silo’s probleemloos hergebruikt worden. Bovendien zijn onze silo’s gemakkelijk te monteren en te demonteren. Op die manier kunnen ze altijd verplaatst en hergebruikt worden in een nieuwe of andere productiefaciliteit.

De offerte
Wat kost een standaardsilo?

De prijs van je silo is afhankelijk van het aantal en de opstelling die je kiest. Toch kan je al een perfecte inschatting maken van het kostenplaatje van jouw project dankzij onze online 3D-configurator. Duid aan wat je precies verwacht en hoeveel stuks je wenst. Dan maakt onze handige 3D-configurator een snelle berekening die je in je mailbox ontvangt. Handig als je met de aankoopdienst nog wilt overleggen!

Mijn silo zou binnen een korte tijdspanne geleverd moeten worden. Lukt dat?

We leveren altijd ‘JIT’. Dankzij onze flexibele houding en gedrevenheid kunnen we met trots vaststellen dat al onze klanten 100% tevreden zijn over de kwaliteit, prijs én snelle levering.

Mijn bestaande silo voldoet niet langer aan mijn verwachtingen. Kan ik uitbreiden?

Onze systemen kunnen meegroeien met jouw opslagbehoeftes. Uitbreiding van de bestaande silo of silo’s is dus geen enkel probleem. Ook renovatie van een bestaande silo behoort tot de mogelijkheden.

Kan Silbloxx mijn silo leveren?

Onze standaardverkoopsvoorwaarden zijn ‘ex works loaded’ (af fabriek), maar je kan altijd rekenen op de hulp van onze sympathieke klantendienst voor de levering van je vracht. Onze logistieke afdeling heeft jarenlange ervaring. Samen met onze partners vinden we altijd een perfecte oplossing.

 

Kan Silbloxx mijn silo installeren?

Volgens onze standaardverkoopsvoorwaarden gebeurt de installatie door de klant. Maar je kan altijd op onze klantendienst rekenen voor ondersteuning bij je installatie. Onze partners hebben heel wat ervaring en vinden altijd de gepaste oplossing.