Een silo aan voordelen

Modulair

Modulaire silo’s van Silbloxx zijn eenvoudige bouwpakketten. Dankzij de compacte verpakking, het eenvoudige transport en de gebruiksvriendelijke manier van opslag tijdens de constructie is de klus zo geklaard. Bovendien is het ingenieuze systeem altijd uitbreidbaar naar de toekomst toe. Zo groeit jouw silo mee met je noden aan bulkopslag.

Altijd een slimme oplossing

Ons modulair systeem stelt ons ertoe in staat om een silo-oplossing te leveren voor elk denkbaar project. Dankzij onze flexibele houding leveren we altijd precies op tijd (just in time).

Duurzaam

Onze silo's zijn Metal Recycles Forever™ approved. Al onze systemen zijn herbruikbaar, recycleerbaar en circulair. Hierdoor trekken we steevast de kaart van duurzaamheid. Zo kunnen silo’s van Silbloxx meegroeien met jouw toenemende behoeftes aan opslagcapaciteit. Door je huidige installatie uit te breiden, kunnen oude silo’s hergebruikt worden. Daarnaast zijn onze silo’s gemakkelijk te monteren en te demonteren. Op die manier kan je ze verplaatsen en hergebruiken op eender welke site.

Betaalbaar

Silbloxx-silo’s bestaan uit een breed gamma aan standaard-, modulaire en herbruikbare componenten. Dankzij deze standaardisering kunnen we de productiestroom en kosten optimaliseren. Hierdoor wordt de prijs sterk gereduceerd. Het resultaat is een prijskaartje dat veel budgetvriendelijker is.

Kwaliteitsvol

Silo’s van Silbloxx zijn vervaardigd uit Europees koolstofstaal of roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Tijdens het volledige productieproces verliezen we nooit onze focus op kwaliteit. Hiervan getuigt ons EN1090-2 getuigschrift en ISO3834-certificaat. We streven altijd naar een resultaat waarbij onze klant 100% tevreden is. Daarnaast proberen we onze service continu te verbeteren. Bovendien worden al onze silo’s geleverd met een CE-documentatie.

Eenvoudige montage

Silo’s van Silbloxx zijn makkelijk te monteren. Dankzij het efficiënte, gestandaardiseerde silosysteem installeer je ze in een mum van tijd op de plek die je wenst. De silokolommen worden op een eenvoudige manier laag per laag aan elkaar geschroefd. Hiervoor kan u gebruik maken van een duidelijke handleiding.

Configureer hier je silo en vraag de geschatte montagetijd op.